Over ons


Gepassioneerd door alles wat met dieren te maken heeft, zijn we op het idee gekomen om Pawtraits & Meowketing op te starten. Want waarom zou je wel professionele foto's mogen hebben van je kinderen en niet van je huisdieren? Voor veel mensen zijn huisdieren nu eenmaal hun kinderen en dat vinden wij geweldig!

Fotografie is niets nieuw voor ons. Met meer dan 15 jaar ervaring maken we voor jou de mooiste foto's van je huisdier. Uiteraard stopt het niet bij het maken van de foto's. We hebben een breed aanbod van fotoproducten waaruit je zelf kan kiezen. Wil je alleen de foto's? Daar zorgen we voor. Heb je graag een album, prints om uit te delen en een canvas voor in je huiskamer? Dat kan ook!

Naast fotografie houden we ons ook bezig met online marketing. We weten als de beste hoe jij meer volgers krijgt op het Instagram profiel van je huisdier. We schrijven een strategie uit en bekijken met jou wat haalbaar is. Helemaal op maat gemaakt dus!

Ben je een bedrijf en wil je mensen met een huisdier bereiken? Neem dan zeker contact met ons op, wij weten hoe we jouw doelgroep het best bereiken.

We komen graag bij je langs om alles te bespreken. Maak snel een afspraak en wij doen de rest.

© 2019 — 2023 Pawtraits & Meowketing — Privacy — Algemene voorwaarden