Services


Je kan bij ons terecht voor fotografie en marketing. Neem een kijkje in ons aanbod of neem contact op zodat we samen met jou kunnen zoeken naar de juiste oplossing.

Heb jij een hond, kat, paard, papegaai, vis, hamster, konijn, fret, schildpad, slang, leguaan of nog een ander leuk huisdier? Wij zorgen voor professionele foto's die je kan uitvergroten op verschillende soorten materialen, zoals canvas, dibond of aluminium. Vraag zeker naar onze mogelijkheden!


Basis — €100

Minimum 1 uur nemen we de tijd om de mooiste foto's te nemen. Om onze tijd maximaal te gebruiken, beperken we ons in dit pakket tot 2 huisdieren.

Extra optie voor locatie: €50


Basis plus — €250

In dit pakket nemen we minimaal twee uur de tijd om tot 5 van jouw huisdieren te fotograferen! We doen de fotoshoot bij je thuis of op locatie.


Meer huisdieren?

Heb je meer dan 5 huisdieren en wil je graag een fotoshoot boeken? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn!


Social — €40

We maken een leuke profielfoto voor je Facebook en Instagram account en voegen er nog twee foto's voor je stories aan toe.


Poly Art — €25

Jouw huisdier in leuke Poly Art tekening, lees er meer over op deze pagina


Dierenasielen, fokkers, vzw's

Een mooie foto spreekt aan en helpt de dieren aan een nieuw leven. We maken voor jou een voorstel op maat.

Kleine diertjes worden snel groot en helaas moeten we ze vaak ook veel te snel afgeven. Daarom hechten wij veel belang aan onze reportages.


Groeispurt — €400

In het eerste jaar van je huisdier spreken we drie keer af. De eerste keer proberen we zo kort mogelijk op de eerste dag thuis al foto's te maken. De tweede keer zal je huisdier een half jaar oud zijn en de derde keer zal je huisdier een jaar oud zijn. Per moment krijg je ook een uitvergroting op canvas, dibond of aluminium.


De laatste dagen — €300

We proberen er niet te veel bij stil te staan, maar ooit komt het moment dat we onze dierbare vriend moeten laten gaan. Met deze reportage volgen we jou een halve dag tijdens één van de laatste dagen om alles mooi in beeld te brengen op de oude dag. Heb je nog een bucketlist af te werken? Of ga je nog een laatste keer een grote wandeling maken? Wij zijn er bij zodat jij niet aan foto's moet denken en kan bezig zijn met je huisdier. Achteraf bezorgen we jou alle foto's en een uitvergroting op canvas, dibond of aluminium.


Dierentuinen

Komt er een nieuw dier naar de dierentuin of worden er baby's verwacht? Laat ons weten wat jullie plannen zijn en wij zorgen voor de foto's.


Fokkers

Een nieuw nestje met puppy's, kittens, veulens, ... brengen we graag voor jou in beeld!

Ben je op zoek naar extra likes of volgers? Wij weten waar je ze kan vinden! Reclame maken voor jouw winkel? Doen we!


Likes

Voor de Facebook pagina of het Instagram profiel van je huisdier zorgen we ervoor dat je posts meer likes hebben.


Volgers

Wil je graag meer volgers op de Facebook pagina of het Instagram profiel van je huisdier? Wij weten waar we moeten zoeken. Met een aangepaste online campagne heb je in geen tijd extra volgers.


Bedrijven, dierenasielen, dierentuinen, fokkers, vzw's

Wil je een online campagne doen gericht naar mensen met huisdieren of echte dierenvrienden? We zorgen voor een op maat gemaakte campagne binnen het marketing budget van je bedrijf.

Na het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden

© 2019 — 2023 Pawtraits & Meowketing — Privacy — Algemene voorwaarden